• Elscooter Butik
  • Underside Slide02

IMG 20160212 095943 2

Om Billigelscooter.dk

Hos os sætter vi pris på personlig betjening

Vores baggrund

Billigelscooter.dk bygger på 7 års konstant, positiv udvikling og erfaring. Billigelscooter.dk ejes og er en del af Videbæk Cykelcenter, hvor vi er 3 ansatte. Gennem årene har vi betjent en lang række gode, tilfredse kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig 'unge' og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores butik. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores mission og vision

Vi har i lang tid specialiseret os i elscootere til vores mange glade kunder. Vores primære ekspertiseområde ligger altså i elscootere men også cykler.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til du kører din elscooter ud af vores butik. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser til vores kunder.

Besøg Videbæk Cykelcenter's hjemmeside her

 

Vi henter og bringer din elscooter i det meste af midt- og vestjylland

Vi reparerer og laver service på ALLE mærker, f.eks. Mini Crosser, Sportster, Lindebjerg, etc.

Vi henter og bringer i følgende områder:

Silkeborg, Viborg, Skive, Herning, Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer & Lemvig

Videbæk cykelcenter v/ Jan Kristensen - Bredgade 33 - 6920 Videbæk - Telefon 96 17 00 77